Rahsia Hadiah Dari Si Dia

Hadiah yang anda beri kepada kawan/kekasih/isteri/suami anda mempunyai maksud yang tersirat...

JAM TANGAN... ... ... Tanda meningati setiap masa dan waktu.
CINCIN... ... ... ... .Tanda ikatan kasih yang abadi.
GELANG... ... ... ... .Tanda mesra
RANTAI LEHER ... ... .Ikatan cinta yang perlu perhatian.
SUBANG... ... ... ... .Tanda penghargaan dan penghormatan.
KASUT... ... ... ... ..Sentiasa mengambil berat/prihatin.
PAKAIAN/KAIN... ... .Semoga kasih berkekalan dan dekatselalu.
PAYUNG... ... ... ... .Tanda kasih dan sentiasa ingin melindungi.
MINYAK WANGI... ... .Tanda cinta
BINGKAI GAMBAR... ..Sentiasa merindu dan tak ingin berjauhan.
BUKU... ... ... ... ... Bersifat terbuka dan bertolak ansur.
BUNGA... ... ... ... ... Tanda perkenalan dan tanda sayang
COKELAT ... ... .. semanis cintamu.
LAGU/CD/KAD UCAPAN ... ... ... mengabadikan cinta
SEJADAH DAN ALQURAN... ... ... tandanya kekasihnya ituvmenyayanginya dunia dan akhirat.

Satu lagi... . zaman mellinieum... .
HANDPHONE... tandanya... . kau jangan lari dariku!!!!... ... .aku kan cari kamu walau dimanapun... melainkan kalau handphone tu ditutup... ..

HADIAH PALING BERHARGA DALAM DUNIA!!
MASUK MEMINANG... ... tandanya dia serius dan betul2 seriuss..!

8 comments:

syareena said...

kalau bear , macam mane pulak ? hehee ! si dia pernah bagi saya bear :)

AbM said...

itu maknanya dia nk ajak pg zoo

Nur Aliya Insyirah said...

2 maknanya dye nak kita salu dekt ngan dye n ingt kat dye even waktu tdo pn...huhuhu

Acik Mano said...

kalu ikut kata boss I yg Cina le...jam tangan tu tanda suh ingat mati ma...tak sesuai tuk bagi sebagai hadiah...

ap!H yAya said...

kalau si dia bg novel..apa mksd dy ye??

aquaries said...

lau g novel mst si die x ske dating ,save bajet kedekut alasan suh biskan bace novel.confem~

bp said...

Watching online movie free  hbo,spot ,cinemax,max hd.,Tnt movie,nasional geopgrafi.,espn.,spot megamix ,star movie ,disney channel,history channel ,animal planet , al jazeerz,patagon channel ,axn channel,max hd,bloomberg tv,tvu music,hbo plus,cartoon network,nicktoon,nickoledoan discovery channel and more channel free CLICK >> LINK WATCHING
NAK DENGAR RADIO,ada thr,manisfm,erafm,hotfm,sinarfm,hotfm,klfm,muzikfm dan palbagai lagi  MALAYSIA ONLINE FULL LIST RADIO VISIT LINK >>> TO LISTEN
TO WATCHING TV3,TV2,TV1,TVi,JAKIM TV ,MOB TV ,1HUJAU TV CLICK CLICK >>LINK TO WATCHING
Listen Indonesia radio online CLICK >> LISTEN

faizul badri said...

Boleh belikan jam tawaf untuk dijadikan hadiah kpd si dia.
Jam ni cantik dan ada khasiat dia yg tersendiri....
Bleh tgok gmba and baca info dia kat:
http://muslimchoices.com/?p=jam_tawaf_tali_kulit&s